Mötörhead laittoi pelimaailman rokkaamaan

Pelimaailman musiikinystäviä on hemmoteltu viime aikoina erilaisilla musiikkiin liittyvillä slottipeleillä, joista Mötörheadille kunniaa tekevä peli on täynnä rokkia ja rytinää, mikä oli ominaista yhtyeelle. Vuonna 2015 yhtyeen fanit pääsivät kuuntelemaan rokkipumpun parhaita Helsingin jäähallille, mutta seuraavana vuonna saatiinkin huonoja uutisia. Yhtyeen keulahahmo ja perustaja Lemmy Kilmister menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen ja jätti samalla ison aukon rokkimaailmaan. Sen täyttäminen koettiin mahdottomaksi, joten Lemmyn mukana kuopattiin myös Mötörhead. Vaikka moni yhtye on osiensa summa, niin ainakin tämän bändin kohdalla Lemmyn osa oli olla eteenpäin vievä voima, joka näkyi ja kuului.

Motörheadin olemassa olon aikana yhtyessä oli lukuisia jäseniä. Kilmisterin aloittaessa yhtyeeseen kuului lisäksi Larry Wallis ja Lucas Fox. He eivät olleet kovinkaan kauaa mukana, vaan rumpuihin asteli pidemmäksi aikaa Phil Taylor sekä Eddie Clark. Vuonna 1992 Brian Robertson korvasi Clarken – mutta vain vuodeksi, sillä tuolloin puikkoihin asteli aivan loppuun saakka mukana ollut Phil Campbell, joka oli yksi pitkäaikaisimmista jäsenistä.

Mötörhead oli Lemmy ja Lemmy oli Mötörhead

Rokkariksi ruumiillistunut Lemmy lähti melkein suoraan lavalta paremmille laitumille. Hänelle musiikki ja Mötörhead oli elämäntapa, josta todistaa vuosikymmenien loputon putki hittejä, albumeita ja kiertueita. Mötörheadin slotti tekee kunniaa yhtyeelle niin äänimaailman kuin myös tyylisuunnan kohdalla. Kolikkopelissä kuullaan Lemmylle tyypillistä mökää, ja pelataan yhtä hyvissä tunnelmissa kuin parhaimmilla keikoilla. Suominetticasino.info on antanut slotille hyvät arvostelut eikä suotta. Pelissä on runsaasti erikoistoimintoja, ja se on graafisesti hienosti toteutettu. Plussaa se saa myös tunnelman luomisesta, joka varmasti ilahduttaa bändin faneja. Taustalla soivat tutut suosikit, kuten Iron Fist ja Ace of Spades.

Loppuun asti

Legendaarinen yhtye ehti musisoida vuodesta 1975 asti, vuosiin mahtui paljon mutta Mötörhead pitäytyi aina uskollisena tyylilleen ja faneilleen. Se vaikutti vahvasti trash metallin kehittymiseen ja oli luomassa sen saamaa suuntaa, monille myöhemmille muusikoille Lemmy bändeineen toimi esikuvana ja innoittajana. Materiaalia tuotettiin loppuun asti eikä bändin tahti paljon hiipunut alku vuosista.